Ciolacu, acuzații dure la adresa premierului Cîțu: „Se folosește de banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaților la congres”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîțu că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaților la congresul PNL.

Ciolacu afirmă că banii românilor sunt folosiți într-o luptă electorală din interiorul PNL.

„A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dumneavoastră până la urmă banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva. Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la congres”, a spus Marcel Ciolacu, la RomâniaTV.

Liderul PSD consideră că România a ajuns în această situație „dintr-o dorință a unui președinte de țară de a avea Guvernul său”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.