Cine va ocupa funcţia de preşedinte PNL Bucureşti: Schimbări de ULTIMĂ oră

Conducerea PNL a dat un vot în unanimitate pentru preluarea șefiei PNL București de către ministrul Sebastian Burduja, care este și șeful PNL Sector 1, potrivit unor surse din conducerea partidului.

CITEŞTE ŞI: Cum va vota PNL Legea pensiilor. Ciucă a decis

Sebastian Burduja, ministru al Energiei în guvernul Ciolacu, a fost votat în unanimitate într-o ședință a conducerii PNL pentru preluarea șefiei filialei PNL București, potrivit unor surse din conducerea partidului. Locul a rămas liber după demisia primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Anterior, șeful PNL Sector 1 a susținut și că nu o va mai susține pe Clotilde Armand la conducerea primăriei de sector, afirmând că o posibilă candidatură a sa reprezintă o variantă pe masa de discuții a filialei liberale.

Ce a spus

„Ca preşedinte al PNL Sector 1, am datoria să-mi asum, în momentul în care PNL va decide în acest sens. În general, orice preşedinte de filială trebuie să-şi asume, nu să caute un loc călduţ pe o listă de parlamentare. Eşti preşedinte de filială, du-te şi te luptă pentru votul cetăţenilor”, au fost afirmațiile ministrului la acel moment.

Totodată, ministrul a subliniat că în perspectiva sa, „PNL trebuie să aibă candidaţi propriii la toate primăriile de sector şi la Primăria Generală”.
Cum și-a motivat Ciucu demisia

Ciprian Ciucu a venit cu anunțul într-un moment neașteptat. De altfel, primarul d ela Sectorul 6 nu avea o relație prea strânsă cu șeful partidului, Nicolae Ciucă, nici cu unii colegi din Capitală, dat fiind firea sa mai deschisă în menținerea colaborării cu Nicușor Dan, ceea ce o aripă mai radicală din PNL nu mai vrea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.