joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCine va ocupa funcţia de preşedinte PNL Bucureşti: Schimbări de ULTIMĂ oră

Cine va ocupa funcţia de preşedinte PNL Bucureşti: Schimbări de ULTIMĂ oră

-

Conducerea PNL a dat un vot în unanimitate pentru preluarea șefiei PNL București de către ministrul Sebastian Burduja, care este și șeful PNL Sector 1, potrivit unor surse din conducerea partidului.

CITEŞTE ŞI: Cum va vota PNL Legea pensiilor. Ciucă a decis

Sebastian Burduja, ministru al Energiei în guvernul Ciolacu, a fost votat în unanimitate într-o ședință a conducerii PNL pentru preluarea șefiei filialei PNL București, potrivit unor surse din conducerea partidului. Locul a rămas liber după demisia primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Anterior, șeful PNL Sector 1 a susținut și că nu o va mai susține pe Clotilde Armand la conducerea primăriei de sector, afirmând că o posibilă candidatură a sa reprezintă o variantă pe masa de discuții a filialei liberale.

Ce a spus

„Ca preşedinte al PNL Sector 1, am datoria să-mi asum, în momentul în care PNL va decide în acest sens. În general, orice preşedinte de filială trebuie să-şi asume, nu să caute un loc călduţ pe o listă de parlamentare. Eşti preşedinte de filială, du-te şi te luptă pentru votul cetăţenilor”, au fost afirmațiile ministrului la acel moment.

Totodată, ministrul a subliniat că în perspectiva sa, „PNL trebuie să aibă candidaţi propriii la toate primăriile de sector şi la Primăria Generală”.
Cum și-a motivat Ciucu demisia

Ciprian Ciucu a venit cu anunțul într-un moment neașteptat. De altfel, primarul d ela Sectorul 6 nu avea o relație prea strânsă cu șeful partidului, Nicolae Ciucă, nici cu unii colegi din Capitală, dat fiind firea sa mai deschisă în menținerea colaborării cu Nicușor Dan, ceea ce o aripă mai radicală din PNL nu mai vrea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...