sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalCine vorbește azi în numele României? Nici măcar Nimenii care ne conduc

Cine vorbește azi în numele României? Nici măcar Nimenii care ne conduc

-

Alde Neica Nimeni, NIMENII cum le zic eu la plural, au pus mâna pe țară, mai ceva decât comuniștii care au cedat-o URSS pe 6 martie 1945, și NIMENII au predat-o, ca să fie condusă și jefuită ca atunci, unui alt clan internaționalist-globalist, ce s-a pus cu curul pe Uniunea Europeană.

Clanul ăsta e format de o alianța contra naturii – din „popularii” europeni, populari pe Dracul să-i ia, și social-democrați, adică niște comuniști care se ascund sub diverse denumiri.

Citește și 1 Mai nemuncitoresc în noua Epocă de Aur. Vaccinuri și cheaguri de sânge

La noi, clanul se numește PSD-PNL, o alianță sexo-comunistă după asemănarea celei de la Bruxelles, și execută tot ce i se ordonă de clanul bruxellez. Mănâncă tot cîcatul care i se pune în față și, după ce papă tot, mai și spune „sărut mâna pentru masă!”.

Bunăoară, vedeam la TV, când noi românii sărbătoream Învierea Domnului Iisus Hristos, că neterminatul de președinte al Franței, Emanuel Macron, și nenorocirea Europei, Ursula von der Leyen, negociau, în numele UE, ca doi deja „învinși”, cu „împăratul” Chinei și în numele nostru, al românilor.

Cine i-a mandat? Că eu, unul, nu!

I-a mandat Iohannis? I-a mandat Ciolacu? I-a mandat Ciucă?

Foarte probabil, la cât de slugi le sunt ăștia trei, pe care noi i-am ales, așa vai mama lor, ca să ne conducă, nu ca să fie ei conduși de la Bruxelles, Paris sau Berlin.

Ăștia ne-au vândut cu totul și ne cer să-i votăm comasați!

Dar, ce caută, ăstimp, Klaus Iohannis la Casa Albă? Ceva pentru România și pentru noi, românii?

Ei, aș!

Caută sprijin pentru EL, nu pentru noi, că nu mai poate trăi dacă nu are „foncție”, de data asta cel puțin la nivel European, dacă nu trans-Atlantic.

Apropo, ați văzut vreo reacție din partea ăstora trei, care ne conduc spre GLOBALISM, cum i se spune azi comunismului, în zbor, la inițativa Băncii Mondiale, căreia îi dau contracte cu nemiluita din banii noștri, ca fiind marea specialistă ce ne scoate din belele, dar ne jefuiește „pas cu pas”?

A, să nu uit să vă spun și inițiativa Băncii Mondiale la care mă refer, așa cum o redă Agerpres:

„Banca Mondială recomandă reducerea ajutoarelor pentru crescătorii de animale, în scopul combaterii schimbărilor climatice (…)

Includerea costurilor cu mediul şi sănătatea în preţurile produselor alimentare de origine animală cu emisii intensive de carbon ar duce la diminuarea cererii consumatorilor pentru acele produse, se arată într-un raport al Băncii Mondiale având drept subiect reducerea amprentei climatice a sectorului alimentar”.

După mizeriile ăstea care ni se servesc pe bandă rulantă, nu ne rămâne decât să îi cerem lui Dumnezeu să nu ne abandoneze defintiv în brațele ăstora și să ieșim la vot.

9 iunie e prima ocazie. Doamne ajută!

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...