luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCe mai comandă Zgonea după ce a fost mazilit de Dragnea din...

Ce mai comandă Zgonea după ce a fost mazilit de Dragnea din PSD

-

Un cititor al Cetățeanul.net l-a surprins marți, pe Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților.  într-o postură mai puțin obișnuită pe vremea când era „la butoanele” Parlamentului.

Din poza de mai jos se vede că Valeriu Zgonea a slăbit față de perioada în care era mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, până când a îndrăznit să-i ceară liderului PSD să se retragă de la conducerea partidului după condamnarea din dosarul referendumului și a fost mazilit.

Zgonea
Valeriu Zgonea (dreapta), la o pizza ”take-away”

La cumpărături, în preajma DNA

Cititorul ne-a precizat că poza a fost făcută marți în jurul orei 19, într-un local aflat la o „zvârlitură de dosar” de sediul central al DNA și că fostul lider PSD a plătit 78 de lei pentru două pizza – o „margherita” și o „quatro formagi”.

Ultima oară, numele lui Valeriu Zgonea a fost pomenit în scandalul dezvăluirilor fostului angajat SRI, Daniel Dragomir. Acesta a indicat Comisiei SRI un fost preşedinte al Camerei Deputaţilor care ar fi beneficiat de sprijinul SRI, prin intermediul „culoarelor media”, presa speculând că acel președinte ar fi fost tocmai Valeriu Zgonea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...