Ce crede Monica Pop despre Vlad Voiculescu: Are sfătuitori care vor să-i taie gâtul!

Medicul Monica Pop suspectează că măsurile luate de autorități au scopul de a enerva populația și de a duc la schimbarea actualei formule de guvernare.

Pop spune că a discutat cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și că e convinsă că acesta fie nu înțelege ce face și cât de mult deranjează oamenii prin noile restricții, fie acesta e prost sfătuit de oameni rău intenționați.

CITEŞTE ŞI: Premierul anunţă RIDICAREA restricţiilor! Vezi în ce perioadă

Corespondenţă cu ministrul Sănătăţii

„Eu consider că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor. Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile. Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul. Este incredibil ce se întâmplă”, a spus Monica Pop.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here