Ce crede europarlamentarul Cristian Terheș că i-ar trebui României pentru a deveni o țară prosperă | VIDEO

Cristian Terheș FOTO: Cristian Terhes/Facebook
Cristian Terheș FOTO: Cristian Terhes/Facebook

Europarlamentarul Cristian Terheș crede că România trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a deveni o țară prosperă. În primul rând „are nevoie de suveranitate politică”.

„Dacă nu ai o clasă politică care să înțeleagă că trebuie să apere politic suveranitatea României, restul e terminat. Aici suntem în momentul de față, cu oameni care ocupă funcții publice, votați de popor, care ar trebui să-și exercite această capacitate în favoarea poporului și nu o fac”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD), la Interviurile Cetateanul.net, cu Adriana Bahmuțeanu.

Pe lângă suveranitatea politică, europarlamentarul crede că e necesară și „suveranitatea economică”. „Fără o clasă economică și fără capital autohton nu poți să fii suveran. Ăla care îți vine în România și îți creează locuri de muncă, are și condiții, ăia se duc la Guvern, ăia bat cu pumnul în masă”, mai spune europarlamentarul. Acesta mai spune și că e nevoie să ai suveranitate energetică, care e mai mult decât independența energetică.

Întreaga sa declarație pe acest subiect o puteți urmări mai jos:

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.