Cartier dintr-un oraș din România, declarat zonă specială de siguranță publică. Cauza, infracționalitatea ridicată

Foto, sursa: Hunedoara lIbera
Foto, sursa: Hunedoara lIbera

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean din Hunedoara a decis declararea unui cartier din municipiul Petroșani, denumit Colonie, ca zonă specială de siguranță publică.

Potrivit oamenilor legii, nu este exclus, ca în cartierul petroșănean să patruleze și echipaje de mascați.

Cartierul orașului Petroșani a ajuns în atenția poliției după ce au avut loc  numeroase furturi, spargeri dar și bătăi între diferite familii. Autoritățile speră ca astfel să limiteze incidentele. În acțiunile de prevenție va fi implicată și poliția rutieră.

Cartierul Colonie din municipiul Petroșani, în atenția polițiștilor

De la sfârșitul săptămânii trecute, cartierul Colonie din municipiul Petroșani, fost cartier mineresc, a ajuns în atenția polițiștilor. Este un cartier rău famat din cea mai mare localitate a Văii Jiului. Aici s-au înregistrat în ultima vreme un număr mare de furturi, spargeri, accidente rutiere, mașini incendiate dar și bătăi între diverse familii. Măsura dispusă de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara are rol de prevenție.

Polițiștii de la Rutieră se vor afla și ei în stradă pentru prevenirea accidentelor rutiere, a vitezei excesive și a conducerii fără permis. Oamenii legii spun că nu este exclus, ca în cartierul petroșănean să patruleze și echipaje de mascați, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here