BOMBĂ în PSD! Daea l-a turnat pe Chesnoiu!

Petre Daea FOTO: gov.ro
Petre Daea FOTO: gov.ro

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, cel care l-a promovat și susținut pe Petre Daea în funcția de ministru al Agriculturii, susține că acesta este o mare dezamăgire pentru el.

CITEŞTE ŞI: Daea, show în şedinţa de Guvern: Liniște, liniște, liniște! Se întâmplă nu știu ce și copiii în pântece se sperie!

Dragnea a spus că există vorbe în piață conform cărora Petre Daea l-ar fi turnat pe Adrian Chesnoiu la DNA pentru a-i lua locul.

„Pentru mine Daea este o mare dezamăgire! Face totul doar de impresie! (…) Știți cui trebuie să spuneți? Celor care bagă în pământ și se chinuie, celor care nu trăiesc nici cu un zâmbet al lui Daea, nici cu o vorbă meșteșugită a lui Daea nu trăiește. Oamenii ăștia se chinuie.

Acuzaţii grave

Pentru mine nu mai este om Petre Daea, nici măcar patriot. El urmărește doar banii! (…) Am vorbit cu el înainte să vină ministru și ce faci: stai un an, doi pe acolo și nu faci nimic. Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Chesnoiu era un băiat foarte interesant, chiar dacă era total sub papucul lui Chesnoiu. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură și Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri Chesnoiu care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu pentru a-i tăia aripile lui Stănescu.”, a spus Liviu Dragnea, la DC News.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here