Bode râde de moţiunea USR: Şaorma cu de toate!

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Ministrul de Interne, Lucian Bode, este de părere că moţiunea simplă iniţiată de USR şi semnată de parlamentarii Forţa Dreptei împotriva sa este „o şaorma cu de toate” şi este convins că aceasta nu va trece.

CITEŞTE ŞI: Bode dă vina pe Drulă în scandalul BMW-urilor pentru MAI: El a semnat contractul!

Bode a precizat că nu are nicio emoţie în privinţa moţiunii şi promis că va arăta tot ceea ce face Ministerul de Interne, inclusiv în privinţa Schengen.

Lucian Bode spune că ar avea cea mai mare satisfacţie, dacă ar putea da un răspuns afirmativ în privinţa intrării României în Schengen, despre care a subliniat că este un obiectiv de ţară. Bode a mai adăugat că are emoţii, mai ales că săptămâna viitoare urmează vizita experţilor din statele membre.

Vot, săptămâna viitoare

„Moţiunea simplă în sine este un demers pe care eu îl respect. Am semnat zeci de astfel de moţiuni simple. Văzând ce au reuşit semnatarii să pună în această moţiune, vorbind despre Ministerul Transporturilor, despre Ministerul de Interne, despre Facebook, despre tot, un fel de şaorma cu de toate, nu am nicio emoţie pentru că voi demonta toate aceste acuzaţii mincinoase fără niciun temei şi voi arăta şi ce face Ministerul de Interne în această perioadă, vizavi de Schengen”, a declarat Bode.

Moţiunea simplă „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat” a fost iniţiată de USR şi semnată de către deputaţii partidului Forţa Dreptei.

Moţiunea va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here