BELGIA. Românca dispărută de mai bine de o lună ar fi fost amenințată de soț

O româncă în vârstă de 31 de ani este dată dispărută în Belgia de către rudele ei, care de aproape o lună nu au mai primit niciun semn de la ea. Se pare că femeia avea probleme în căsnicie și era amenințată de soțul ei cu moartea. Se numește Lucia Alexăndroaie și pe lângă cetățenia română o are și pe cea a statului Luxemburg.

Rudele femeii, care locuiesc în România și Anglia, au declarat că ultima oară au vorbit cu ea prin apel video pe 8 decembrie și de atunci nu au mai primit niciun semn de la ea. Ele susțin că nu ar fi plecat niciodată de acasă fără fiica sa de doi ani. Surorile femeii dată dispărută sunt îngrijorate și își fac griji pentru siguranța ei.

Soțul femeii dispărute susține că nu știe unde poate fi soția sa și afirmă că ea ar fi plecat cu un alt bărbat. Surorile Luciei au relatat că relația dintre cei doi soți nu era bună, iar bărbatul ar fi amenințat-o pe soția sa că va deveni „următoarea Elodia” și că va dispărea la fel ca aceasta. Autoritățile din România și din Belgia au început investigații în cazul dispariției femeii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here