BELGIA. O româncă a fost dată dispărută de o lună. Rudele spun că nu pleca nicăieri fără fetița ei

O româncă din Belgia, de origine din Medgidia, a dispărut fără urmă de aproximativ o lună. Familia cere ajutorul pe online, mai ales că acasă a rămas fetița ei de 2 ani. Au început cercetări efectuate de polițiști români, din Luxemburg și Belgia.

Lucia Miorița Alexăndroae are 31 de ani și de aproximativ zece ani s-a stabilit în Belgia, împreună cu soțul ei, originar din Medgidia. Pe data de 9 decembrie a dispărut însă de la domiciliul din Sterpenich, iar familia rămasă în țară, adică mama și o soră, au cerut ajutorul Poliției pe 15 decembrie.

„Dispărută din 9 decembrie de la domiciliul ei din Arlon (Belgia), unde locuia cu familia. Lucra la Eurostat-Soggeti în Luxemburg. Dacă cineva a văzut-o sau are informații despre sora mea Lucia Alexandroae, vă rog să mă anunțe. Mulțumesc frumos!”, este mesajul transmis de una din surorile femeii, în mediul online.

O altă soră, stabilită în Anglia, a lansat la rândul ei un mesaj prin care a cerut sprijinul oamenilor. „Ne-a întristat foarte mult vestea că sora mea cea mică, Lucia Alexandroae a dispărut din 9 decembrie. A locuit în Arlon, Belgia, și a lucrat pentru Eurostat – Soggeti, Luxemburg. Vă rog să distribuii și dacă aveți informații nu ezitați să ne contactați. Poliția a început cercetările, așa că vă rog să vă rugați pentru ca Poliția din Belgia și Luxemburg să lucreze împreună și eficient, în găsirea Luciei. Vă rog să o pomeniți în rugăciunile voastre în aceste momente foarte grele”, este mesajul transmis de Aurica Mihalache.

Rudele se tem de cel mai sumbru scenariu, mai ales că femeia avea o fetiță de 2 ani, pe care nu ar fi lăsat-o în urmă, dacă ar fi vrut să plece.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.