Autostrada Soarelui: Trafic îngreunat pe drumul către mare, din cauza unui accident în care două mașini au fost implicate

sursa: Facebook/AAutostrada Soarelui
Autostrada Soarelui

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre mare, din cauza unui accident. Două mașini au fost implicate iar o persoană a fost rănită.

În această dimineață, un accident s-a produs la kilometrul 85 al autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către litoral, potrivit digi24.ro.

În acest eveniment rutier, produs în zona localității Dragoș Vodă din județul Călărași, au fost implicate două autoturisme. O persoană a suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale.

În urma impactului, cele două autoturisme au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Circulația se desfășoară prin dirijarea polițiștilor pe banda de urgență.In zonă fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 1 km care se deplasează prin dirijare cu viteză redusă”, a declarat comisar șef Ramona Tudor, centrul Infotrafic”

Fără probleme de fluență

Nu sunt alte tronsoane de autostradă pe care să fie semnalate probleme de fluență.

În ceea ce privește circulația pe autostradă este foarte important să se crească distanța de siguranță între autovehicule.Să semnalizeze intenția de schimbare a benzii de circulație, Iar o astfel de manevră să fie efectuată doar după o asigurare corespunzătoare. Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcțiune luminile de avarie pentru a-i atenționa pe cei ce se aproprie din spate să reducă viteza la timp.

Estimăm ca în aproximativ 20 de minute  circulația să fie reluată, după finalizarea cercetărilor ce se efectuează la fața locului”  a declarat comisar șef Ramona Tudor, centrul Infotrafic”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here