AUR cheamă lumea în stradă: Să ne luăm ţara înapoi!

Liderul AUR, George Simion, cheamă din nou oamenii în stradă, după protestele de duminică noaptea. Simion le solicită oamenilor să iasă în stradă în toată țara.

„Astăzi la 17:00 cu adevărat ne luăm Țara înapoi. În toată ROMÂNIA, nu există scuze”, scrie George Simion.

Şi ieri au fost proteste

Mii de persoane s-au strâns noaptea trecută în mai multe orașe ale țării pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de decizia autorităţilor centrale de a interzice circulaţia după ora 20,00 în localităţile cu incidenţă a cazurilor de COVID-19 mai mare de 4 la mia de locuitori.

Restricţii de circulaţie

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, săptămâna trecută, că în localităţile unde incidenţa cazurilor de COVID-19 trece de 4 la mia de locuitori circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până la ora 20,00 iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18,00.

CITEŞTE ŞI: Cine este George Simion, liderul partidului AUR, marea surpriză a alegerilor parlamentare, declarat indezirabil în 2015

El a adăugat că, în cazul în care se va depăşi incidenţa de 7,5 la mia de locuitori, măsurile vor fi valabile şi în timpul săptămânii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.