Arcul de Triumf şi Observatorul Astronomic, pe lista de investiţii din 2016

finanțare europeană
Si la Arcul de Triumf s-u pierdut mai mult de 3 milioane de lei

Proiectele de consolidare şi conservare ale Arcului de Triumf şi ale Observatorlui Astronomic „Vasile Urseanu” au fost incluse în lista de investiţii a Municipalităţii pentru anul 2016, decizia fiind luată de CGMB.

lucrari arcul de triumfAsta după ce lucrările, începute prin proiecte europene, nu au fost finalizate la timp. Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, în şedinţa de marţi, includerea în lista de investiţii a Municipiului Bucureşti pentru anul 2016 a proiectelor.

Practic, CGMB a apobat finanţarea de la bugetul local a tuturor costurilor neeligibile şi a cheltuielilor suplimentare conexe pentru îndeplinirea integrală a obiectivelor şi indicatorilor proiectelor şi pentru asigurarea funcţionalităţii acestora, informează Mediafax.

De asemenea, Hotărârea CGMB prevede că lucrările la cele două obiective trebuie finalizate până cel târziu în 30 iunie 2016, iar din bugetul local al Municipiului Bucureşti se vor aloca 9.138.448,08 de lei, reprezentând cheltuieli neeligibile, pentru Arcul de Triumf şi 4.442.358,59 de lei pentru Observatorul Astronomic.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here