ARAD: Trenuleț la Moneasa și ștrand deschis în reședința de județ

Foto: Youtube.com

Stațiunea Moneasa și împrejurimile sale vor putea fi vzitate cu trenuleţul turistic. Primăria Moneasa a achiziționat două garnituri de agrement, care vor fi puse la dispoziția turiștilor pentru plimbări.

Primarul comunei arădene, Ioan Nuţu Herbei, a precizat că intenţia achiziţiei unui trenuleţ turistic este de aproximativ doi ani, dar prețurile erau prea ridicate.

 Acum, precizează primarul, citat de portalul aradon.ro, achiziţia este de doar 7.000 de euro, fiind vorba de vagoane la mâna a doua, aduse din Austria. Acestea au 40 de locuri și vor fi trase de un tractor pus la dispoziţie de primărie.

Preţul plimbărilor cu trenuleţul turistic urmează să fie stabilit de consilierii locali. Până atunci, duminică, de Ziua comunei Moneasa, primăria oferă plimbări  gratuite.

Ștrandul Neptun s-a redeschis

Evenimentul a fost anunțat abia duminică seara, pe pagina de Facebook a Primăriei Arad.

Lista tarifelor de acces la ștrandul Neptun nu a fost actualizată pe pagina RECONS S.A., firmă care administrează obiectivul.

Portalul Aradon.ro, notează că un bilet la preț întreg costă 22 lei/zi, în timp ce elevii, studenții cu vârsta până la 25 de ani, pensionarii și persoanele cu handicap plătesc 10 lei/zi.

 În ceea ce privește abonamentele, prețul întreg pe sezon este 600 de lei, iar cel la preț redus ajunge la 300 de lei. Abonamentul lunar este de 310 lei, iar cel pe o săptămână costă 100 de lei, potrivit RADIO TIMIŞOARA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.