joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAnchetă de proporţii: O româncă şi-a vântut fetiţa în Spania!

Anchetă de proporţii: O româncă şi-a vântut fetiţa în Spania!

-

O copilă româncă de 12 ani a fost vândută de părinții ei în Spania, ca să achite o datorie. Mama și iubitul ei urmează să fie judecați de Tribunalul Provincial din Cordoba. Procesul va începe în luna iunie, potrivit presei din Spania.

CITEŞTE ŞI:  Anchetă după moartea unei femei la spitalul din Aiud

Șase persoane au fost puse sub acuzare în acest caz, de Parchetul din Cordoba, pentru trafic de ființe umane, căsătorie forțată, agresiune sexuală asupra unui copil cu vârsta sub 16 ani și abuz sexual. Inculpații riscă ani grei de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.

Minora locuia în Cordoba, alături de mama ei și de iubitul acesteia, ambii inculpați în acest caz. În primăvara anului 2021, când fata avea doar 12 ani, părinții ei aveau o datorie de aproximativ 15.000 de euro la o grupare criminală și erau presați să o achite.

Obligată să se căsătorească cu un minor

Pentru că nu aveau banii necesari, femeia și iubitul acesteia au decis, de comun acord să fie vândută unor intermediari în schimbul a 4.000 de euro, bani cu care să plătească datoria.

Fata a fost căsătorită forțat cu un alt minor, nepot al unuia dintre inculpați și obligată să întrețină relații sexuale după nuntă. Ea a fost dusă apoi la La Coruna.

Polițiștii au primit informații despre căsătoria ilegală și au descins la o locuință din Galicia, unde reușit să o găsească pe copilă.

Procurorii au cerut pedepse de cel puțin 10 ani de închisoare pentru toți inculpații și decăderea din drepturile părintești pentru mamă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesori prinşi că au copiat la titularizare

0
În acest an s-a înregistrat o rată de prezență de 86,48% la titularizare. CITEŞTE ŞI: Începe examenul de titularizare: Câţi profesori s-au înscris Au fost peste 31.000 de candidaţi prezenți din totalul celor aproape 36.000 de candidaţi cu drept de...