ANABI caută în Dubai maşina fraţilor Tate

Fratii Tate
Fratii Tate. Sursa foto: realitatea.net

Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) au trimis o solicitare autorităților din Emiratele Arabe Unite să indisponibilizeze un autoturism Bugatti al fraților Andrew și Tristan Tate, în valoare de aproximativ 5,4 milioane de euro, și să-l trimită în România.

CITEŞTE ŞI: Victimele fraţilor Tate, trimise la expertiză psihologică

În același timp, reprezentanții ANABI caută și în alte state bunuri de valoare care aparțin britanicilor milionari arestați în România de la finalul anului trecut.

Maşini ridicate

După ce au ridicat cu platformele toate mașinile din curtea vilei din Pipera în care locuiau Andrew și Tristan Tate, între care un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 de euro, un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 de euro, un BMW X6 M, de 30.000 de euro, un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 de euro, dar și o Lada de epocă evaluată la 10.000 de euro, reprezentanții ANABI au extins căutările și în alte țări.

Potrivit unor surse judiciare, ANABI ar fi trimis o solicitare către autoritățile din Emiratele Arabe Unite prin care a cerut localizarea și indisponibilizarea unui autoturism Bugatti, care apare a fi în proprietatea fraților Tate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here