Adolescenți din Piatra-Olt, acuzați că au furat din două școli 

Patru adolescenți au fost reținuți 24 de ore, după ce au spart două școli din județul Olt. Tinerii, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au furat mai multe bare din fier, prelungitoare și cabluri electrice.
„La data de 20 martie 2023, în jurul orei 09:00, polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul a două unități de învățământ din orașul Piatra-Olt”, se arată în comunicatul IPJ Olt
 Potrivit polițiștilor, în perioada 18-19 martie 2023., 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două unități de învățământ, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: bare din fier, prelungitoare și cabluri electrice, potrivit digi24.ro.

În urma audierilor, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, instanța a decis măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.