Actrița Eugenia Șerban intră în echipa consilierilor primarului Cristian Popescu Piedone

piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, își consolidează echipa de consilieri.

Începând de vineri, din echipa sa face parte și cunoscuta actriță Eugenia Șerban, ea urmând să ofere edilului consultanță pe probleme culturale, inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache” – instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5.

“Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică împreună nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a declarat primarul Cristian Victor Popescu Piedone.

Eugenia Șerban s-a născut pe 13 noiembrie 1969 și a urmat cursurile Liceului Teoretic “George Coșbuc” din București. Și-a continuat ulterior studiile la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Actorie, la clasa profesorului universitar Ioan Cojar (1991 – 1997).

A jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și, ulterior, la Teatrul “Excelsior” pentru ca, mai apoi, să își dezvolte cariera în televiziune.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here