Ce lider PNL dorește să fie primarul Capitalei

Consilierul general Ciprian Ciucu, preşedinte interimar al PNL Sector 6, a anunţat, marţi, că se va inscrie  în partid in cursa pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei la alegerile din 2020, unde îi poate întâlni pe candidatul PSD (Gabriela Firea) și pe candidatul USR-PLUS ,Nicușor Dan sau Vlad Voiculescu.

”Eu am viziunea cea mai realistă, dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD”, a scris Ciucu pe Facebook.

”Bun. Prezidenţiale au trecut cu bine, în Sectorul 6, candidatul PNL, preşedintele Iohannis, a scos un scor foarte bun şi în turul 1 şi în turul 2. Am muncit cu toţii, ne-am făcut treaba. Sectorul 6 a ieşit pe locul doi în Bucureşti şi ca procente şi ca număr de voturi în aceste alegeri”, a scris, marţi pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Acesta a anunţat că intenţionează să candideze la alegerile locale.

 ”De acum mă voi concentra exclusiv pe alegerile locale şi pe obiectivul meu personal. Îmi voi convinge şi partidul, dar şi pe voi că eu am viziunea cea mai realistă dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD”, a mai scris Ciucu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here