Primarul Brăilei, certat de un operator Electrica

Primarul Brăilei, certat de un operator Electrica

Primarul municipiului Brăilei, Marian Dragomir, a fost admonestat de un operator de la call center-ul companiei Electrica, în momentul în care a reclamat o avarie la rețeaua de electricitate.

Incidentul s-a petrecut în luna octombrie, după ce mai multe avarii au avut loc în orașul Brăila. Numeroși cetățeni au sunat la Primăria Brăila să reclame că nu au lumină în cartierele în care locuiesc.

Deoarece intervenția la avariile majore trebuie să fie făcută de echipele Electrica, primarul Dragomir a decis să sune personal, de două ori, la serviciul pentru sesizări al companiei Electrica. În timpul unei convorbiri, edilul șef s-a prezentat și i-a spus operatoarei că reparațiile nu sunt responsabilitatea Primăriei. Moment în care operatoarea a deveni recalcitrantă.

„Prima dată mi-a răspuns o doamnă care atunci când i-am spus cine sunt, a devenit recalcitrantă. Nu a folosit cuvinte triviale, dar a deranjat-o faptul că i-am explicat că este treaba Electrica să intervină la avarii. A doua operatoare mi-a spus că-și va informa superiorii”, a spus Dragomir.

Potrivit primarului, în municipiul Brăila corpurile de iluminat sunt toate în sistem led și aparțin Primăriei. Reţeaua aparţine Electrica, care trebuie să intervină în cazul avariilor majore.

„Este un lucru absolut strigător la cer ceea ce se întâmplă, pentru vă nu este treaba Primăriei. Iluminatul stradal și întreținerea rețelelor sunt în sarcina exclusivă a Electrica”, a declarat primarul Marian Dragomir, în cadrul unei conferințe de presă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.