Dragnea, mesaj din închisoare pentru parlamentarii PSD

 Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, a postat pe facebook un mesaj  în care susține că transmite ceea ce ar dori Liviu Dragnea să facă parlamentarii social-democrați joi, când se va dezbate moțiunea de cenzură.
 
Potrivit lui Codrin Ștefănescu, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, aflat după gratii, dorește că parlamentarii PSD să susțină actualul Guvern cu toate forțele .
„Cred cā mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fārā alte interpretāri: susțineți guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale! Avem aceastā obligație în față milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem sā cedem țară unor neaveniti care se pregātesc sā distrugā tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper că toatā lumea sā inteleagā exact asta”, scrie Codrin Ștefănescu. Moțiunea de cenzură , inițiată de Opoziție, va fi dezbătută joi, începând cu ora 13, a anunțat liderul PNL, Ludovic Orban. 237 de parlamentari au semnat moțiunea de cenzură (dintre aceștia un parlamentar de la USR nu va fi prezent din motive de sănătate, Oana Bîzgan este în deplasare, iar Sorin Bota și Emanoil Savin ar putea să nu voteze) .Ludovic Orban a precizat că mai are discuții cu cel puțin 10 parlamentari și că există o rezervă de cel puțin 7 voturi, ceea ce ar garanta succesul moțiunii cu puțin peste 240 de voturi.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.