Apel la dâmbovițeni pentru înființarea unui centru de comercializare al fructelor și legumelor românești

Un tânăr din Bratesti, județul Dâmbovița, Ionuț Badea, a lansat pe facebook o campanie de strângere de semnături pentru înființarea Centrului Agro Muntenia , unde se vor comercializa legume și fructe românești. 

Ionuț Badea spune că va demara o campanie de strângere de semnături pentru a depune la Consiliul Județului Dâmbovița un proiect de hotărâre în vederea înființării centrului, care va funcționa la fel ca și Centrul Agro Transilvania Cluj SA, aflat în subordinea Consiliuli Județean Cluj . ” Noul obiectiv economic va permite producătoriilor de fructe și legume din județul nostru să-și poată comercializa produsele, iar noi consumatori să consumăm produse proaspete românești pe perioada întregului an. În anul 2004  am avut posibilitatea să constat determinarea reprezentanților de la Consiliul Județean Cluj Napoca de a înființa CENTRUL AGRO TRANSILVANIA. În urmă cu 15 ani întâlnisem la Pavilionul Expozițional din București (ROMEXPO) 3 persoane ( angajați ai consiliului județean) venite din Cluj pentru a identifica furnizori de echipamente necesare pt înființarea unui depozit de legume-fructe în satul Apahida vis-a-vis de aeroport. În anul 2005 când s-a pus „prima piatră la temelia” obiectivului economic eram acolo, iar când am furnizat echipamentele pt depozitare nămolul atingea jumătate de metru, zona fiind mlaștinoasă. După 2 ani, când am ajuns la Apahida nu mi-a venit să cred ce văd cu ochii! Ce spații de depozitare și ce linii de sortare aveau! Totul era plin cu marfă proaspătă, iar fructele culese cu un an înainte ziceai că atunci sunt culese”, a scris Ionuț Badea pe pagina sa de facebook. Acesta spune că inființarea obiectivului economic CENTRUL AGRO TRANSILVANIA a fost pe deplin justificată pentru că a reprezentat o ” gură de oxigen” pentru micii producători din județ, aceștia putând să-și valorifice produsele într-un spațiu adecvat, iar clujenii să-și poată cumpăra fructe și legume românești la cele mai mici preturi din țară.

„Rog cetățenii județului nostru să semneze inițiativa cetățenească pentru înființarea obiectivului economic CENTRUL AGRO MUNTENIA!”, este apelul lui Ionuț Badea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.