Fifor: PSD nu va accepta ca Pro România să intre la guvernare

Fifor îl acuză pe Iohannis că a plătit oameni să facă plângeri la Facebook împotriva celor care îl critică
sursa foto: Google

Mihai Fifor a declarat că i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că PSD nu va accepta niciodată ca Pro România să intre la guvernare. Secretarul general al PSD a adăugat că deciziile ALDE fuseră luate dinainte.

„După coaliţia de astăzi (luni – n.r.) nu mai sunt atât de convins că am reuşit să înţeleg resorturile intime ale ieşirii ALDE de la guvernare. E decizia dânşilor, aşa au ales. I-am spus astăzi lui Tăriceanu că nu vom accepta ca Pro România să meargă la guvernare alături de PSD. E un vot al colegilor în PSD şi prin urmare vom continua. Dacă domniile lor au decis să facă alianţă cu Pro România, dacă au ales să îl retragă pe Tăriceanu şi să îl susţină pe Mircea Diaconu. Toate acestea sunt hotărâri cu care astăzi au venit deja. Să nu încercăm să ne minţim unii pe alţii că astăzi s-a luat decizia, nici pomeneală”, a afirmat Mihai Fifor.

Comitetul Executiv al PSD a decis, luni seară, rămânerea la guvernare. În schimb, ALDE a luat hotărârea să rupă coaliţia şi să facă alianţă cu Pro România, precum şi susţinerea candidaturii la prezidenţiale a lui Mircea Diaconu.

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, întrebat dacă partidul e pregătit să ajungă în opoziţie, că poate fi o variantă, la un moment dat.

„Poate fi o variantă, la un moment dat. Partidele politice sunt fie la putere, fie în opoziţie. Nu ne-am propus lucrul acesta. Daca ne propuneam, astăzi votul arăta altfel”, a declarat Mihai Fifor, întrebat dacă PSD ar fi pregătit să iasă de la guvernare”, a declarat Mihai Fifor, întrebat dacă PSD e pregătit să ajungă în opoziţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.