Dâmbovița: Senatorul Adrian Țuțuianu și președintele CJ , Alexandru Oprea, se ceartă pe tema investițiilor

Senatorul ProRomânia Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și președintele CJ Dâmbovița, socialdemocratul Alexandru Oprea, se critică reciproc pe facebook , subiectul discuțiilor contradictorii fiind stadiul unor investiții din județ.

Senatorul ProRomania Dâmbovița, Adrian Țuțuianu , continuă pe pagina sa de facebook seria atacurilor împotriva actualei conduceri a Consiliului Județean Dâmbovița pe care o acuză că s-ar afla în turneu electoral. Adrian Țuțuianu a fost președinte al CJ Dâmbovița pe vremea când era era președintele organizației județene a PSD , acesta fiind dat afară din partid de către Liviu Dragnea cu care s-a aflat în conflict deschis. Adrian Țuțuianu , care s-a înscris ulterior în ProRomania, se află în conflict cu actualul președinte al CJ Dâmbovița, socialdemocratul Alexandru Oprea, cu care s-a aflat până acum aproape 2 ani în relații apropiate.

„Am văzut în ultima perioadă că perechea de aur de la Consiliul Județean, Oprea – Manole, a pornit într-un fel de turneu electoral fotografic și se plimbă prin tot județul făcând poze.

Din păcate, campania asta foto-video ascunde o listă lungă de proiecte ratate și/sau întârziate la nivelul județului. V-o prezint eu, aici, cu promisiunea (și pentru dumneavoastră și pentru ei) că-mi voi dedică timp pentru fiecare proiect ratat în parte să-l aduc în atenția opiniei publice în perioada următoare. Proiecte ratate: DN 7 Bâldana – Titu, DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, Stadion nou la Târgoviște, Liceul militar, Sediul RAR, Stațiunea montană, Depozit fructe/legume, Extinderea parcurilor industriale”, sunt câteva din proiectele enumerate pe pagină să de facebook de senatorul ProRomania Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Senatorul Țuțuianu a menționat și o serie de proiecte care în opinia sa ar fi întârziate, și anume DJ Moreni – Târgoviște – Niculești, Reabilitarea Curții Domnești, Ambulatoriu și UPU, Salubritate / grupuri de gunoi.

Replica președintelui CJ , Alexandru Oprea

„Ințelegem că frustrarea poate conduce uneori la comportamente lipsite de o anumită decență și corectitudine, însă afirmațiile repetate ale senatorului Adrian Țuțuianu cu privire la activitatea Consiliului Județean Dâmbovița depășesc orice urmă de adevăr, fiind o puternică dovadă de crasă manipulare la adresa tuturor dâmbovițenilor datorată, probabil, condiției umile de prim-secretar de comitet județean de partid pe care domnul senator nu a reușit, încă, să o depășească. Astfel, putem considera că prin prisma reminiscențelor acelor vremuri, senatorul Adrian Țuțuianu nu poate înțelege că reprezentanții administrației publice județene actuale nu pot acționa decât în limitele legii și nu pot interfera cu prerogativele altor funcții publice. Față de întreg acest efort al afirmațiilor mincinoase pe care domnul senator le promovează în ultima perioadă în spațiul public, cu scopul de a dezinforma cetățenii județului Dâmbovița doar în scopuri personale, se impun următoarele precizări si anume  Consiliul Județean Dâmbovița nu este responsabil pentru proiecte naționale, gestionate de entități ale administrației publice centrale, așa cum este cazul drumurilor naționale sau al celorlalte proiecte pe care senatorul Adrian Țuțuianu le impută Consiliului Județean Dâmbovița. Actuala conducere a Consiliului Județean Dâmbovița a inițiat, în permanență, demersuri pentru ca toate proiectele Consiliului Județean Dâmbovița să fie implementate cu succes, dovezi în acest sens fiind atât deblocarea unor proiecte abandonate de fosta administrație, cât și inițierea unor investiții noi.  Totala lipsă de acuratețe a unor informații prezentate de senatorul Adrian Țuțuianu cu privire la anumite întârzieri existente în derularea proiectelor Consiliului Județean Dâmbovița denotă, încă o dată, nu doar o lipsă de informare, ci și o frustrare menită doar să facă rău, în mod gratuit, județului Dâmbovița „, se arată in comunicatul remis de CJ Dâmbovița.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.