376 de milioane de lei, factura la energia electrică primită de un vrâncean

Se scumpește energia
Românii riscă să fie surprinși nepregătiți de liberalizarea pieței la gaze și curent electric

Patronul unei mici pizzerii din Adjud, Vrancea, a primit în ianuarie o factură la energia electrică de 376 de milioane de lei. . 

Societatea Enel Muntenia, furnizorul de energie, a emis o factură record pentru spațiul în care este pizzeria din Adjud, factura fiind emisă pentru consumul de curent electric timp de 5 luni. Bărbatul, spune ca  factura lunară nu depășea o mie de lei, potrivit g4media.ro.

„M-am speriat, suma este enormă, n-aș fi avut cum plăti așa ceva și nu înțelegeam de ce s-a ajuns la această sumă, însă am bănuit că este o eroare. Între timp, factura a fost stornată, am rămas doar cu sperietura”, a declarat Iulian Dragomir. „Factura clientului non-rezidențial a fost stornată în cursul lunii decembrie, a doua zi după ce a fost identificată eroarea, iar acestuia i-a fost transmisă factura corectă. Menționăm că a fost o situație punctuală. Regretăm eroarea și asigurăm clienții că depunem toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de furnizare de energie electrică în condiții optime”, au transmis reprezentanții Enel Energie Muntenia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here