Platforma românească de booking pentru case de vacanță și cabane

Platforma românească de booking

Preferințele românilor s-au schimbat în pandemie, astfel că vacanțele în România în natură, la unități de cazare mai mici, pe care le pot închiria integral familiile sau grupurile de prieteni, sunt în top în acest an.

Platformă românească de booking destinată exclusiv caselor de vacanță

În acest context, Rentakub.com anunță lansarea unei platforme online destinată exclusiv rezervărilor pentru case de vacanță, cabane și vile.

„Decizia lansării Rentakub.com a fost luată datorită creșterii semnificative atât a interesului turiștilor români, cât și al numărului proprietarilor de unități de cazare interesați să-și dezvolte business-ul. Scopul platformei rentakub.com este de a deveni, în următorii doi ani, principalul marketplace unde turiștii români pot închiria case de vacanță, vile sau pensiuni în fiecare zonă din România” declară Costi Zărnescu, fondatorul Rentakub.com.

Potrivit acestuia, cererea de unități de cazare de închiriat integral s-a triplat în acest an comparativ cu perioada similară a anului trecut.

CITEȘTE ȘI Top 3 destinații pentru călătorii însoțiți de nou-născuți

Marketplace pentru case de vacanță

Platforma românească de booking

Platforma pentru rezervări de case de vacanță rentakub.com funcționează deja ca un marketplace pentru cei care vor să închirieze integral o vilă, pensiune sau o cabană.

Pe rentakub.com se regăsesc atât case de vacanță Kub (din rețeaua proprie, pregătite să primească turiști), cât și case de vacanță partenere (care vor să dezvolte noi capacități de cazare conform conceptului Rentakub). La acestea, se adaugă și acele unități de cazare care vor să se listeze într-o platformă destinată exclusiv caselor de vacanță, pensiunilor, vilelor și cabanelor destinate închirierii integrale.

În acest moment, proprietarii de case de vacanță își pot lista pe Rentakub.com unitățile de cazare pentru a atrage noi turiști.

Rețeaua: KUB-uri și case partenere

Platforma românească de booking

Planul de dezvoltare a rețelei Rentakub.com presupune astfel două direcții:

  • Prima se referă la soluția completă de afacere oferită, începând de la construcția de case de vacanță KUB și până la listarea pe platforma de rezervări Rentakub.com.
  • A doua linie de business privește deschiderea platformei Rentakub.com către toate casele de vacanță și cabanele de închiriat integral. Acestea vor fi listate pe Rentakub.com sub denumirea de case de vacanță/ vile/ cabane/ pensiuni partenere.

Unicitatea platformei rentakub.com

Rentakub.com este prima și singura platformă dedicată 100% caselor de vacanță, unde rezervarea se face online prin câteva clicuri, turistul fiind direcționat către partenerul din zona dorită de acesta.

Unicitatea platformei este dată de faptul că plata se face doar cu cardul și că disponibilitatea proprietăților listate pe platformă este actualizată în timp real. Astfel, confirmarea plății și a rezervării pe Rentakub.com este instantanee. La finalizarea rezervării, turistul primește automat factura pentru serviciile solicitate.

Anularea rezervării este gratuită.

Standardizare și garanția unui confort armonizat

„Ne axăm pe atragerea de parteneri în rețeaua Rentakub.com și vom promova cu prioritate casele de vacanță Kub pentru că ele oferă posibilitatea standardizării și garanția unui confort armonizat”, mai spune fondatorul Rentakub.

În acest moment, din rețeaua Rentakub.com, fac parte case de vacanță din Bacău, Băile Felix, Râșnov, Slănic-Moldova, Bran, Cluj-Napoca, Harghita-Covasna, Sibiu și împrejurimi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here