Iohannis, declaraţii de ULTIMĂ oră despre restricţiile de Paşte

Hristos a înviat!

Creştin ortodocşii vor punea merge la Slujba de Înviere fără declaraţie pe propria răspundere!

„Da-ți voie să încep cu partea a doua. Ne pregătim cu toții de marea sărbătoare a Învierii și vreau să ne pregătim foarte bine nu doar acasă, ci în societate. Vreau să vă spun lucruri discutate cu reprezentanții BOR. În noaptea de Înviere restricțiile se ridică, cetățenii nu vor completa declarații. Biserica va organiza slubja așa cum este datina. Prima parte a slujbei se ține afară, după care se intră în biserică. Aceste lucruri sunt deja prevăzute în hotărârea de guvern care este deja în vigoare”, a decarat Klaus Iohannis.

Singura soluţie – vaccinarea

Președintele Klaus Iohannis a explicat că nu cunoaște pe nimeni care să nu își dorească să ieșim din pandemie, dar arată că singura soluție rămâne vaccinarea, de aceea a făcut un apel către toți românii să se programeze la vaccin.

„Campania de vaccinare a mers foarte bine până acum, dar am avut la dispoziție un număr oarecum mic de doze și asta nu a depins de noi. Guvernul a făcut eforturi pentru a primi mai multe doze.

CITEŞTE ŞI: BOR a stabilit regulile pentru Sărbătorile de Paşte! Unde vor sta credincioşii

Eu am venit pentru a da un semnal cu această vaccinare mobilă și vom găsi

Vrem să reducem mult timpul de așteptare, vrem să venim în întâmpinarea cetățenilor. Campania de vaccinare ne privește pe toți și până la urmă nu cunosc pe nimeni care nu vrea să scape de pandemie, deci haideți cu toții să ne vaccinăm! Este singura soluție pentru a ieși din pandemie.”, a spus Klaus Iohannis.

Schimbarea lui Voiculescu, o decizie bună

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre schimbarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății și a spus că această decizie a fost una corectă.

„Modificarea din Guvern care a fost făcută a fost corectă!”, a spus Klaus Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here