Dragnea: În România intră alimente pline de otravă

În România intră alimente pline de otravă, pline de chimicale, a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD, la şedinţa Consiliului Naţional al PSD.

Acesta a cerut reprezentanţilor Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului şi Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare să ia măsuri în acest sens.

„Am mai avut discuţie cu voi şi eu şi ştiu că doamna premier a fost şi mai dură. Se pare că degeaba. Deci în România intră alimente pline de otravă, pline de chimicale, alimente care au calitate mult inferioară faţă de aceleaşi alimente vândute în ţările de origine. Şi eu vă întreb, ultima dată – eu, personal, de la partid, nu decid eu, Guvernul decide, dar vă întreb eu – ce vă lipseşte să începeţi acest program de protecţie a copiilor români şi de protecţie a cetăţenilor români să nu mai consume alimente otrăvite? Vă lipseşte curajul? Dacă vă lipseşte curajul este grav pentru că bărbăţia nu se cumpără de la librărie. Vă lipseşte aparatură? Dotaţi-vă! Vă lipsesc specialişti? Aduceţi-i”, a declarat Dragnea.

Potrivit lui, România este „inundată„ în continuare de produse contrafăcute, chiar dacă el a deschis subiectul și acum doi ani.

Alimente pline de otravă, de ani de zile

„Sunt deja doi ani de zile de când am vorbit despre asta şi în continuare România este inundată de produse contrafăcute, de alimente care sunt pline de otravă, de alimente şi nu numai de alimente, de produse care au calitate inferioară, pentru că este România şi putem face ce vrem acolo. Eu vă rog foarte mult să o luaţi foarte în serios şi, doamna prim-ministru, (…) să nu mai acceptaţi întârzieri!”, a mai declarat Dragnea.

Acesta a rugat-o pe Dăncilă să ceară până la sfârşitul anului care este planul de măsuri, necesarul de fonduri şi de când îl pun în aplicare.

„Nu sunt în stare să protejeze cetăţenii români, să meargă acasă! Da, să mai facă un dosar la DNA pentru trafic de influenţă. Să meargă acasă! Posturile în care sunt numiţi unii sau alţii, nu le mai trataţi ca pe nişte sinecuri. Asumaţi-vă responsabilitatea, că oamenii asta aşteaptă de la noi”, a spus Dragnea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here