USR PLUS amenință PNL cu plecarea de la guvernare: Dacă se pune problema unui schimb de ministere, plecăm!

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene
Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, susține, că în cazul în care se va pune problema unui schimb de ministere după alegerile interne din PNL, atunci USR PLUS se va retrage din Coaliția de guvernare și va trece în opoziție.

„Noi avem oameni foarte potriviţi pentru ministerele pe care le avem. Nu vorbesc despre mine, dau exemplul lui Drulă, din nou. De ce ar trebui să fie sub semnul întrebării aceste idei, că are cineva aceste proiecte în care are cineva din PNL cheful de a schimba?”, a declarat Cristian Ghinea, potrivit News.ro.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a amenințat că dacă după alegerile din PNL, care vor avea loc la Congresul din 25 septembrie, se va renegocia împărțirea ministerelor, atunci USR PLUS va ieși de la guvernare.

„Mesajul meu este foarte clar şi răspicat, nu se pune problema de o schimbare a portofoliilor, după Congresul PNL. Dacă aşa se pune problema, atunci plecăm”, a afirmat Cristian Ghinea.

Potrivit lui Cristian Ghinea, Guvernul nu este în pericol să cadă, dacă sunt făcute reformele promise aşa cum doreşte USR PLUS.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.