luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăUn europarlamentar român cere interzicerea importurilor de fructe și legume din ţări...

Un europarlamentar român cere interzicerea importurilor de fructe și legume din ţări care nu respectă standardele UE

-

Europarlamentarul PSD Dan Nica a criticat faptul că UE acceptă importurile de alimente, în special fructele și legumele din țările non UE. Nica a ținut un discurs în plenul Parlamentului European.

Politicianul social democrat s-a referit la riscul pe care îl presupune consumul de alimente din afara UE din cauza nivelului mare de pesticide.
„Vreau să văd că sunt luate în acest consiliu măsuri de interzicerea importurilor din ţări din afara Uniunii Europene, produse care nu respectă standardele europene, fie că vorbim de cereale, fie că vorbim de fructe, fie că vorbim de legume, care sunt pline de pesticide, iar unele dintre ele sunt modificate genetic. Dacă nu luăm măsuri, punem pe butuci şi agricultura Uniunii Europene, şi agricultura României, dar în special vom otrăvi cetăţenii europeni cu aceste produse toxice”, a spus europarlamentarul Dan Nica, în plenul Parlamentului European.
Europarlamentarul PSD a vorbit și despre interzicerea importurilor produselor siderurgice din țările care nu fac parte din Uniunea Europeană, deoarece producătorii nu respectă standardele de mediu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Radu Mazăre a fost eliberat condiționat

0
Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat, anunță Tribunalul Ilfov. Decizia este definitivă. Magistrații Tribunalului Ilfov au admis contestația formulată de condamnatul Mazăre Radu Stefan împotriva sentinței penale pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București, în dosarul penal...