vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRoman are nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale după ce a...

Roman are nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale după ce a ost muşcat de Vălceanu: Urmează să depună plângere penală

-

INML a decis că Florin Roman, deputat PNL, are nevoie de cinci zile de îngrijire medicală după ce a fost bătut de Dan Vîlceanu.

CITEŞTE ŞI: Ce sancţiune a primit Vîlceanu după ce l-a bătut pe un coleg deputat

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a refuzat să comenteze informația Antena3 CNN. „Nu pot să comentez acest subiect, că nu sunt mușcător de nas sau de urechi”, a spuns prim-vicepreședintele PNL.

Amintim că Florin Roman a mers săptămâna trecută la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a-şi scoate un certificat medico-legal, după bătaia în care a fost implicat, în Parlamentul României, cu Dan Vîlceanu.

La ieșire, Florin Roman a povestit cum s-a întâmplat incidentul: „În urma acelei altercații, mi-a înfipt mâna în gât. Pe hol a fost o strângere puternică, a încercat canibalic să mă muște în zona capului și când am lăsat capul în jos m-a lovit cu genunchiul.”

A luat camerele de supraveghere

Roman a precizat că a solicitat Biroului Permanent să-i pună la dispoziție imaginile de supraveghere pentru a demonstra ceea ce s-a întâmpla și că ar trebui ca și Dan Vîlceanu să demonstreze „că era el”. „A fost o agresiune. Nu a fost o bătaie, pentru că eu nu am reacționat. Am văzut figura tulburată … S-a și speriat după ce a conștientizat ce a făcut”, a mai declarat Florin Roman, care a mai spus că Dan Vîlceanu „nu era el”. Deputatul PNL a precizat că a solicitat întrunirea Comisiei juridice pentru a viziona imaginile și pentru a aplica sancțiuni.

„M-am prezentat la INML și în baza certificatului medico-legal voi depune plângere penală împotriva acestui deputat huligan”, a adăugat Florin Roman.
Dan Vîlceanu a rămas fără 50% din salariu după bătaie

Comisia Juridică din Camera Deputaților a decis să-l sancționeze pe Dan Vîlceanu cu pedeapsa maximă, după ce l-a bătut pe Florin Roman. Astfel, Vîlceanu a rămas fără 50% din salariu timp de 6 luni. Mai mult, va avea drept să vorbească doar 10 secunde în plen, timp de 3 luni.

„Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul Florin Roman în plen. Astfel, parlamentarul va avea tăiat 50% din salariu timp de 6 luni şi diminuarea timpului de vorbire la doar 10 secunde, în plen, timp de 3 luni. Decizia poate fi contestată”, se arată în decizia Comisiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...