sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDan Vîlceanu rămâne fără jumătate din indemnizaţie timp de 6 luni după...

Dan Vîlceanu rămâne fără jumătate din indemnizaţie timp de 6 luni după Ce şi-a bătut un coleg

-

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, propunerea Comisiei juridice de penalizare a lui Dan Vîlceanu cu sancţiunea maximă de reducere cu 50% a indemnizaţiei pe o perioadă şase luni şi limitarea timp de trei luni la 10 secunde a luărilor de cuvânt în cadrul plenului.

CITEŞTE ŞI: Ce sancţiune a primit Vîlceanu după ce l-a bătut pe un coleg deputat

„Sancţiunea se aplică de azi

Această sancţiune a fost dictată din cauza comportamentului violent avut de Dan Vîlceanu, deputat neafiliat, faţă de colegul nostru Florin Roman, deputat PNL, la şedinţa de săptămâna trecută a Camerei Deputaţilor”, a afirmat liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache.

El a menţionat că a fost mereu „împotriva manifestărilor violente în activitatea parlamentară, fie că sunt de natură fizică sau de natură verbală”

Comportament violent

„Grupul parlamentar al deputaţilor PNL a dezavuat în permanenţă comportamentul violent, sens în care a iniţiat toate proiectele de modificare a regulamentelor, împreună cu partenerii de coaliţie, prin care sunt înăsprite sancţiunile aplicate pentru comportament inadecvat în exercitarea calităţii de parlamentar. Vom continua să propunem înăsprirea regulamentelor până când vom exclude orice formă de violenţă din comportamentul parlamentarilor”, a scris Andronache, luni, pe Facebook.

Deputaţii Florin Roman şi Dan Vîlceanu au avut o altercaţie, marţea trecută, în plenul Camerei Deputaţilor şi în afara sălii de şedinţă. Roman a afirmat că a fost agresat fizic „cu o lovitură cu genunchiul în zona nasului” şi a anunţat că va depune plângere penală.

Camera Deputaţilor a făcut publice imagini cu conflictul dintre cei doi deputaţi

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...