Târziu: Să nu mai trimitem la Bruxelles slujnici ai unor interese străine!

Claudiu Târziu, sursa: FB

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a subliniat vineri, la Drobeta-Turnu Severin, cu prilejul prezentări candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare, necesitatea de a trimite la Bruxelles o echipă de patrioţi autentici, capabili să slujească interesul naţional.

Claudiu Târziu a criticat partidele politice cu reprezentanți în Parlamentul European, acuzându-le că au trimis la Bruxelles sinecurişti retraşi la pensie, slujnici ai unor interese străine şi alţi clienţi politici, care nu au o fibră patriotică şi nu reprezintă interesele românilor.

„Primul lucru pe care îl avem de făcut este să înţelegem că aceasta este o bătălie decisivă, că nu este o chestiune formală, că este foarte important dacă de data aceasta vom trimite la Bruxelles o echipă de patrioţi autentici, care sunt în stare să slujească interesul naţional sau dacă vom continua să facem ceea ce au făcut partidele de până acum, şi anume să trimitem acolo sinecurişti retraşi la pensie, slujnici ai unor interese străine şi tot felul de alţi clienţi politici, oameni care nu au fibră patriotică, oameni care nu vibrează la valorile noastre, oameni care nu sunt interesaţi să ne reprezinte pe noi, ci se reprezintă doar pe ei şi găştile din care fac parte.

 Dacă am înţeles această miză, al doilea pas important este să îi facem conştienţi pe toţi cei cu care intrăm în contact de miza aceasta, să le spunem şi lor adevărul! Că nu se mai poate să acceptăm umilinţele care vin de la Bruxelles, că nu mai e posibil să sperăm în normalitate în ţara noastră atâta vreme cât noi nu suntem o ţară suverană, că nu putem să ne îndreptăm din punct de vedere social şi economic pe o cale de dezvoltare dacă nu există apărători ai României la Bruxelles. Întâi acolo se dau toate marile bătălii şi apoi la Bucureşti. Acesta este astăzi mersul istoriei şi trebuie să fim deplin conştienţi de acest lucru”, a spus liderul senatorilor AUR.

„Ştiu că e greu să mai crezi că în politica românească e posibil un miracol”

El a precizat că ştie că este greu ca românii să mai creadă astăzi oamenii politici, însă i-a îndemnat pe cei prezenţi să creadă în AUR „pentru că veţi crede în dumneavoastră”.

„Ştiu că e greu să mai crezi că în politica românească e posibil un miracol, e posibilă o mişcare de renaştere naţională, e posibil ca oameni de bună credinţă să se implice pentru dumneavoastră, fiecare, pentru a vă ajuta să fiţi ceea ce meritaţi să fiţi: să aveţi salarii mai bune, să aveţi pensii mai bune, să trăiţi mai bine, să aveţi un sistem de sănătate în care să nu murim cu toţii cu zile, un sistem de educaţie în care copiii noştri să iasă oameni întregi nu să fie taraţi de chestiuni ideologice.

Știu că e foarte greu să credeţi toate lucrurile acestea. Şi eu dimpreună cu dumneavoastră am hrănit ani de zile acest scepticism, pentru că m-am lovit, ca şi dumneavoastră, de tot ceea ce au făcut rău aceşti politruci, aceşti bandiţi care s-au instalat în funcţii de înaltă responsabilitate pe care nu le-au onorat şi de unde au furat, ne-au umilit, au închinat ţara. Şi eu sunt dintre dumneavoastră. Şi colegii mei, toţi, sunt dintre dumneavoastră. Noi nu am fost paraşutaţi aici din altă lume. Noi suntem din popor, suferim cu poporul şi vrem să fim aliaţi cu poporul într-o încercare uriaşă de ridicare a poporului român. Trebuie să credeţi că acest lucru e posibil. Trebuie să credeţi în noi, pentru că veţi crede în dumneavoastră”, a subliniat Claudiu Târziu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.