Sorin Lavric – senator AUR: Mafia păcănelelor țopăie pe masa guvernului PSD-PNL

Sorin Lavric
Sorin Lavric

Mafia păcănelelor a învins și țopăie pe masa guvernului. Deși în urmă cu opt luni „curajosul” premier Marcel Ciolacu se lua de guler cu industria jocurilor de noroc și promitea că acest „cancer”, care a afectat viețile a mii de români și a distrus liniștea și coeziunea multor familii va fi eradicat în totalitate, iată că interesul electoral primează în fața interesului cetățenilor, declară Sorin Lavric, senator AUR.

„Speranțele tuturor familiilor aduse la disperare de dependența de jocurile de noroc care i-a cuprins pe mulți dintre membrii acestora au fost năruite astăzi de ticăloșia de care a dat dovadă coaliția PSD-PNL care, după un tur de forță în Parlament, a decis că jocurile de noroc vor fi scoase doar din localitățile cu până în 15.000 de locuitori, în timp ce în marile orașe acest flagel va putea în continuare să distrugă alte mii de vieți.

Complicitatea dintre coaliția PSD-PNL și mafia păcănelelor este acum una de domeniul evidenței. Ticăloșii din fruntea țării mai întâi au numit un frizer în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care se ocupă de controlarea și sancționarea operatorilor din acest domeniu, apoi în Parlament au mimat lupta cu mafia păcănelelor, în timp ce își îndesau în buzunare comisioanele grase pentru campania electorală.

Jocurile de noroc trebuie scoase urgent în afara tuturor localităților, iar guvernul împreună cu medici, psihologi și alți specialiști din domeniu să gândească o serie de măsuri prin care cei care au fost afectați de această dependență blestemată să se poată reintegra cât mai repede în familiile lor și în societate. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor va lupta din toate puterile pentru ca această epidemie să fie eradicată complet!”, a mai adăugat Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.