Simion, la un pas e o nouă sancţiune în Parlament: Plângere după ce a tras un deputat de urechi!

Liderul AUR, deputatul George Simion, riscă noi sancțiuni în Parlament, după episodul de săptămâna trecută, când l-a apucat de ureche pe deputatul USR, Iulian Bulai.

Iulian Bulai a depus o plângere împotriva lui George Simion la Biroul Permanent al Camerei Deputațior, atât pentru agresiunea împotriva lui, dar și pentru alte gesturi făcute de Simion și deputații AUR.

Scandalul

Deputatul USR Iulian Bulai i-a transmis un mesaj inedit lui George Simion, co-președintele partidului extremist AUR, după ce acesta ar fi vrut să îl tragă de urechi în timp ce transmitea live pe rețelele sociale.

CITEŞTE ŞI: George Simion a răbufnit după ce s-a spus că Băsescu este grav bolnav: Omul ăsta este un hoț și un impostor!

„George Simion, dacă îți plac băieții, e mai bine să îți asumi. Respectăm opțiunile tale intime și te încurajăm să fii sincer, dar chiar nu are rost să fii violent cu colegii din Parlament”, a scris Bulai pe Facebook.

„Simion devine din ce în ce mai penibil. Astăzi a venit să mă tragă de ureche în Parlament. Bizar, violent și nepotrivit gestul. Mă întreb ce om ar face acest lucru”, scria săptămâna trecută senatorul USR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.