Rareș Bogdan, pronostic pentru anul electoral 2024

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că partidul său va obține scoruri mai bune decât cele indicate de cele mai noi sondaje pentru cele patru tururi de scrutin. PNL la europarlamentare va lua între 20% și 26%, AUR -20 la sută, iar partidul Dianei Șoșoacă ajunge în Parlamentul European.

„Eu spun că dacă PNL alege strategia corectă, dacă explică foarte calm, cu argumentele pe masă, tot ceea ce a făcut în guvernările sale, fără să se lase pradă discursului urii de pe rețele de socializare, vă spun că nu va fi absolut nicio problemă. Eu cred sincer că PNL va lua fără probleme un scor de cel puțin 20% și ne putem bate pentru 25-26%. Ce face PSD, este opțiunea lor”, a transmis Rareș Bogdan, potrivit New.ro.

Potrivit lui Rareș Bogdan, AUR va obține la alegeri 20%, iar partidul Dianei Șoșoacă ajunge în Parlamentul European.

„În ceea ce privește AUR, nu cred că va avea un scor care să depășească un scor cu cifra 2 (20%, potrivit precizării moderatorului – N.R.), iar alianța celorlalte formațiuni de dreapta nu cred că va obține scorul de 15% pe care și-l propun, probabil se vor învârti în jur de 11-13%. Diana Șoșoacă, cel mai probabil, va obține un scor care să-i asigure intrarea în Parlamentul European cu 2 eurodeputați,” a pronosticat europarlamentarul Rareș Bogdan, la Realitatea Plus.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.