duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPreședintele CJ Alin Nica: Timișul nu este de vânzare în schimbul unor...

Președintele CJ Alin Nica: Timișul nu este de vânzare în schimbul unor tranzacții electorale!

-

Liberalii din Timiș au făcut front comun pentru susținerea lui Alin Nica, președintele PNL Timiș și președinte al Consiliului Județean Timiș, pentru candidatura la un nou mandat la conducerea administrației județene.

„Timișul nu este de vânzare în schimbul unor tranzacții electorale. Nu mă dezic de PNL. Suntem cu toții aici pentru că suntem liberali și vrem să mergem în fața oamenilor, ca ei să ne aleagă sau să ne respingă. Acesta este sensul democratic al alegerilor. Cu toții vrem să ne prezentăm ca liberali, cu toții avem încredere în rezultatele noastre, în munca depusă în comunitățile noastre”, a declarat Alin Nica, preşedintele PNL Timiş.

Acesta a mai transmis că „Timișul nu este de vânzare. Dacă PSD își dorește Timișul, să-l câștige corect, la alegeri!”.

„Pentru că mă opun alianței locale cu PSD, liderii de la București îmi blochează candidatura la Consiliul Județean Timiș. Dorința mea, a filialei PNL Timiș și a celor peste 40 de primari, este una simplă: competiție electorală cu PSD, nu blat cu „arbitrii” de la București. Vreau să îl contracandidez pe Alfred Simonis deoarece este inacceptabil ca un psd-ist să stabilească regulile de joc pentru filiala PNL Timiș. În momentul de față, PNL Timiș are un număr record de primari, are o organizație județeană de care sunt mândru și mai ales, PNL Timiș are coloană vertebrală. Ce vrea Simonis în Timiș, nu este o alianță politică ci dezintegrarea filialei PNL”, a mai precizat Nica.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...