sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăParc de 7 hectare, amenajat de Primăria Sectorului 5 și Primăria Bragadiru....

Parc de 7 hectare, amenajat de Primăria Sectorului 5 și Primăria Bragadiru. Nicușor Dan știe?

-

Lovitură pentru primarul general Nicușor Dan, „salvatorul spațiilor verzi”. Două primării, una din Capitală, iar alta din Ilfov, vor face ce nu a reușit să facă Nicușor Dan în 4 ani de mandat: 7 hectare de spațiu verde.

Primăria Sectorului 5 și Primăria Bragadiru construiesc un parc pe o suprafață de 7 hectare în zona Ghidiceni din Bragadiru, care va ajunge până în Sectorul 5 din București.

Lucrările vor dura aproximativ 90 de zile, iar proiectul va costa circa 3 milioane de euro. Cea mai mare parte a finanțării va fi asigurată de Consiliul Ilfov.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost în Bragadiru pentru a discuta cu primarul localității, Gabriel Lupulescu, pentru a discuta despre evoluția lucrărilor.

„Avem nevoie de arbori, de aer curat, de dezvoltare urbană în interesul strict al comunității!

Împreună cu orașul Bragadiru, transformăm 7 hectare de maidan într-un loc de poveste… pentru viitoare povești despre oameni și viață!
De ce colaborează Primăria Sectorului 5 cu Primăria Bragadiru? Simplu: pentru cetățeni!

Interesul unei primării nu este politic, nu trebuie să fie politic!
O primărie trebuie să lucreze strict în interesul cetățeanului! Mereu!
(În mintea mea așa a fost, așa este și așa trebuie să fie!)
În colaborare cu primarul orașului Bragadiru, FACEM cel mai mare parc public care leagă Bucureștiul de județul Ilfov! Aici, între Sectorul 5 și orașul Bragadiru, din Ilfov!

VLAD POPESCU PIEDONE, viitorul primar al Sectorului 5, va avea grijă să finalizeze acest extraordinar proiect, în interesul strict al cetățenilor!
Politica trebuie să rămână în partide, în Senat, în Camera Deputaților!
Primarii sunt datori să colaboreze, să lucreze pentru cetățean și să facă DOAR politica cetățeanului!”, a spus primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...