PNȚCD și partidul lui Liviu Dragnea (APP), o nouă alianță 

Ultimul termen în procesul angajărilor fictive
Foto: Antena 3

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a anunțat că pregătește o alianță politică cu Alianța pentru Patrie (APP), noul partid al fostului președinte PSD Liviu Dragnea.

„O alianță politică între PNȚCD și APP este mai mult decât vitală pentru România, răspunzând dezideratului celei mai mari părți a poporului român, în perspectiva alegerilor generale din 2024, de constituire a unei platforme formată din partidele suveraniste autentice”, potrivit unui comunicat de presă.

Pavelescu a mai transmis că este nevoie de o forță politică care să militeze pentru o „Europă a Națiunilor Suverane, alături de celelalte forțe europene suveraniste”, potrivit G4media.

Liviu Dragnea a participat, sâmbătă, la ședința Biroului de Conducere al PNȚCD, unde s-a discutat despre o alianță „națională suveranistă”. Biroul Național de Conducere al PNȚCD i-a acordat lui Dragnea „Medalia Omagială Iuliu Maniu”.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Orice sursă nouă de informații este binevenită! Să aveți parte de realizări frumoase, de mulți cititori și de știri cât mai interesante…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here