Lavric: Românii merită mai mult decât plafonările guvernului PSD-PNL

Sorin Lavric
Sorin Lavric

În timp ce președintele PNL, Nicolae Ciucă, se lăfăie în fiecare lună cu o pensie specială de 18.468 lei, românii de rând abia mai reușesc să mai pună câte două, trei produse în coșul de cumpărături, deși guvernul PSD-PNL a anunțat prelungirea plafonării adaosului comercial la alimentele de bază, declară Sorin lavric, senator AUR.

Însă, ce dă cu o mână, guvernul PSD-PNL ia cu cealaltă mână, pentru că plafonarea adaosului comercial la anumite alimente de bază a determinat scumpirea altor produse, la fel de necesare pentru traiul zilnic. Cu alte cuvinte, guvernul PSD-PNL le aruncă românilor doar praf în ochi, ca să le mai smulgă niște voturi și să rămână în continuare la putere.

Din cauza incompetenței și ticăloșiei guvernului PSD-PNL nivelul de trai în România a scăzut considerabil, creșterea prețurilor afectând serios puterea de cumpărare a românilor, iar actualii guvernanți, în lipsă de idei și de viziune economică, cred că niște simple „cârpeli” pot redresa situația economică dezastruoasă în care se găsește țara.

Românii nu trebuie să se lase păcăliți de promisiunile mincinoase ale guvernului PSD-PNL și trebuie să știe că doar prin votul lor acești ticăloși pot să fie alungați de la putere. Românii merită bunăstare, merită pensii și salarii care să le permită un trai cu adevărat decent. Iar Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care nu i-a mințit niciodată pe români!”, mai arată senatorul AUR Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.