Dumitru Coarnă, ales în conducerea Partidului România Puternică

Doru Petrescu, Corina Pânzaru, Dumitru Coarnă, Gabriel Marin
Doru Petrescu, Corina Pânzaru, Dumitru Coarnă, Gabriel Marin

Partidul România Puternică (PRP) anunță că deputatul Dumitru Coarnă a fost ales în funcţia de preşedinte al filialei Călăraşi şi vicepreşedinte la nivel naţional, în cadrul unei reuniuni desfăşurată în prezenţa a peste 140 de persoane.

Acest moment important a fost marcat de prezenţa preşedintelui executiv al Partidului România Puternică, Gabriel Marin, şi a vicepreşedinţilor Corina Pânzaru şi Doru Petrescu, se anunță într-un comunicat al Biroului de presă al PRP.

„Reuniunea a avut loc într-un cadru deschis şi democratic, reflectând angajamentul PRP faţă de transparenţă şi implicarea activă a membrilor în promovarea interesului naţional. Dumitru Coarnă a primit susţinerea unanimă a membrilor filialei Călăraşi şi a fost ales într-o funcţie cheie la nivel naţional, ceea ce reprezintă un vot de încredere în capacităţile şi principiile sale.

„Prin alegerea deputatului Dumitru Coarnă în funcţiile de preşedinte la nivel local şi vicepreşedinte la nivel naţional, Partidul România Puternică îşi întăreşte poziţia în peisajul politic, consolidând echipa de conducere cu profesionişti dedicaţi şi pasionaţi de binele ţării noastre„, a declarat Gabriel Marin.

Partidul România Puternică reiterează misiunea sa de a fi principalul actor politic din zona naţional-conservatoare, luptând pentru recuperarea României din mâna factorului extern şi pentru păstrarea suveranităţii ţării noastre. Ne-am angajat să promovăm valorile fundamentale ale naţiunii noastre, să susţinem economia internă şi să protejăm interesele poporului român”, se mai arată în comunicat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.