Drulă şi Grindeanu, scandal ca la uşa cortului

Scandal între Cătălin Drulă și Sorin Grindeanu. Liderul USR, Cătălin Drulă, a spus că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, trebuia să de explicații marți pentru cazul Blue Air în fața comisiei parlamentare de Transporturi, „dar s-a ascuns”.

CITEŞTE ŞI: PNL îl face praf pe Drulă: Ai furat patru ani de dezvoltare!!

„Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate. Azi (marți – n.r.) trebuia să dea explicații pentru cazul Blue Air în fața comisiei parlamentare de Transporturi, dar s-a ascuns. Sute de mii de români au fost păgubiți. Blue Air a fost un Caritas în 2022, după cum spune chiar Marcel Ciolacu. Un Caritas de care Grindeanu știa, dar în loc să-l oprească, i-a lăsat pe români să ia țeapă”, a afirmat Cătălin Drulă.

Grindeanu iese la atac

În replică, Sorin Grindeanu a spus că nu acceptă invitații pe persoană fizică, subliniind că trebuie respectate procedurile. De altfel, Grindeanu a lansat un atac dur la adresa fostului ministru.

„Nu doresc să intru în polemică cu dânsul. Probabil există o anumită reminiscență în gândirea dlui Drulă de când era ministru și a ținut 24 de ore niște copii abandonați în căldură și sunt lucruri care-l macină și îi revin în permanent în minte. De asemenea, revenind la subiectul legat de Blue Air, cred că este mai important decât isteriile unor domni care trăiesc în niște filme cu răngi, unde dreptatea se împarte cu ranga, unde pui microfoane și-ți înregistrezi pe cei care vin în birou. Cred că pe români isteriile și filmele construite în capul unora nu-i interesează”, a spus Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.