Drulă, noul președinte USR: Facem opoziție pe bune actualei puteri falimentare

sursa: Cătălin Drulă/FB

Cătălin Drulă este noul președinte al USR, el fiind votat de 71,34% dintre membrii cu drept de vot ai partidului la alegerile interne. Rezultatul va fi validat la Congresul din 16 iulie.

„De astăzi suntem toți USR. Nu mai avem timp de vedetisme și politică imatură. Am cerut un mandat clar și partidul mi l-a dat. Pentru a face opoziție pe bune actualei puteri falimentare, pentru organizare și seriozitate, pentru a da premierul României în 2024. USR a trecut prin etape firești de dezvoltare. O mișcare civică, cetățenească. Intrarea în parlament și consilii locale. Lupta cu Dragnea. Confirmarea în alegeri. Guvernarea. Este timpul unei noi epoci în evoluția acestui partid. Cea de maturitate și stabilitate.

Colegii mei din USR mi-au dat încrederea unui mandat de a conduce partidul, de a conduce singura forţă modernizatoare, democratică, liberală din România către alegerile din 2024. Este o onoare, le mulţumesc tuturor colegilor mei, indiferent de opţiunea avută la aceste alegeri, şi încrederea lor mă obligă”, a declarat Drulă.

Drulă a fost urmat de Cătălin Teniţă, cu 14,89%. Pe următoarele locuri s-au clasat: Octavian Berceanu – 11,23%, George Ungureanu – 0,90%, Miroslav Taşcu Stavre – 0, 76%, Alexandru Kiss – 0,53%.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.