Dragu, previziuni sumbre pentru Cîţu: E disperat!

Preşedintele Senatului, Anca Dragu/Facebook
Preşedintele Senatului, Anca Dragu/Facebook

Președintele Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS), susține că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu o să treacă.

„Nu văd un asemenea pericol (n.r.: de a ajunge din nou la CCR, dar cu două moțiuni) și nu cred că ar trebui să analizez tot felul de scenarii. Politicienii au puțină logică și nu fugim rapid la CCR. Așa cum arată acum situația moțiunea va trece”, a spus Anca Dragu, la Parlamentul României.

PNL-iştii, demişi dacă votează moţiunea

Conducerea PNL a discutat, marți, după stabilirea pentru marțea viitoare a moțiunii de cenzură PSD, că parlamentarii liberali vor fi excluși din partid dacă votează pentru demiterea Guvernului.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloș: Votăm orice moțiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîțu

„Știu că premierul Cîțu dorește să demită oameni, să-i dea afară. Ne-a demis miniștri, toți secretarii de stat, șefii de instituții, prefecți, subprefecți. Pe mine nu mă poate demite și asta îl disperă pe premierul Cîțu. Probabil a promis cuiva această funcție și nu poate să livreze. Dacă citim comunicatul CCR, cred că ne dă dreptate. Spune negru pe alb că trebuie continuat procesul moțiunii de cenzură, că nu poate fi împiedicat sub nicio formă acest proces și mai spune că este o încălcare a principiilor care stau la baza statului de drept”, a spus Dragu, azi, la Parlament.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.