Dîncu: Putin merge mai departe. Ne putem aştepta în continuare ca populaţia să fie atacată

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, susține că Vladimir Putin are un plan și merge mai departe. „Ne putem aştepta în continuare ca populaţia să fie atacată şi populaţia civilă să fie atacată”, a transmis Dîncu.

“Sentimentul tuturor este că diplomaţia este folosită mai mult pentru ca să acopere unele acţiuni, pentru a da, aşa, un sentimente că lucrurile se pot opri, dar Putin merge mai departe. Se poate vedea că există un plan stabilit şi merge mai departe. (…) Una din ipoteze aceasta este, că este vorba de a câştiga timp. Pe de altă parte, a câştigat şi timp pentru distrugerea infrastructurii puternice pe care o avea Ucraina înainte, infrastructura critică, infrastructura industrială, de exemplu, care era foarte importantă”, a declarat Vasile Dîncu, potrivit News.ro.

Ministrul Apărării se aşteaptă că ostilităţile să continue şi să fie vizaţi civili.  

“Citeam un articol despre modul în care funcţionează propaganda în Rusia. Şi unul din susţinătorii lui Putin spunea un lucrul interesant, spunea, de fapt, Ucraina va trebui să devină o ţară eminamente agricolă, noi vrem să distrugem toată infrastructura. Este o lucru care într-adevăr probabil că a fost transmis în interior în cercul de apropiaţi a lui Putin şi este un fel de ideologie care funcţionează pentru interior, pentru societatea. Ne putem aştepta în continuare ca populaţia să fie atacată şi populaţia civilă să fie atacată”, a transmis ministrul Apărării.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.