Cîţu, despre miniştrii USR-PLUS: S-au comportat ca nişte copii răsfăţaţi

Premierul Florin Cîţu susține că miniştrii USR PLUS s-au comportat ca „nişte copii răsfăţaţi”, iar  “răul cel mai mare pentru România a fost făcut când USR PLUS s-a asociat cu AUR, un partid extremist”.

 “Era normal, când depui o moţiune alături de AUR, să-ți dai demisia din Guvern. Eu nu am văzut nimic, să vedem mai întâi documentele, dar eu cred că răul pentru România a fost făcut atunci când s-au asociat cu AUR. Acela este cel mai mare rău. (…) Staţi să începem să primim demisiile, încă nu am documentele, deci nu are sens să discutăm aceste lucruri. Cred că au fost declaraţii, am mai văzut declaraţii în această perioadă, dar repet, cel mai mare rău pentru România a fost făcut când s-au asociat cu AUR, acest partid”, a declarat Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, sunt multe proiecte care trebuie adoptate în perioada următoare, menţionând că miniştrii USR PLUS s-au comportat “ca nişte copii răsfăţaţi”.

“Noi vrem să guvernăm România, nu este vorba de împăcare, ci de interesele Românilor şi aici s-au comportat, din păcate, ca nişte copii răsfăţaţi”, a adăugat premierul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.