Cioloş şterge pe jos cu Şoşoacă: Sper să aveţi responsabilitatea pentru românii care au ajuns azi la ATI!

Premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, s-a dezlănțuit în Parlament după ce a fost criticat pentru că nu ar fi patriot.

Acesta a apostrofat-o și pe senatoarea Diana Șoșoacă pentru că ar fi încurajat românii să nu se vaccineze.

Apel la PSD

„A renunța e cel mai ușor lucru. E cel mai ușor, mai greu e să îți asumi responsabilitatea în momente dificile. Și nu să chemi specialiștii din afară atunci când ai un vot. Domnilor Romașcanu, Simonis, a fi român nu înseamnă să ții discursuri sforăitoare, ci să simți ca un român. A fi român nu înseamnă să guvernezi ca să plece mii de români din țară. O să mă opresc aici cerându-vă să ne asumăm acest vot și să nu lăsăm pe alții să ne facă guvern.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, blesteme grele pentru românii care se feresc de COVID: Idioților, imbecililor sper să vă ia ăla rău pe toți!

Haideți să ne asumăm împreună un guvern. Noi credem că politica înseamnă și bună-credință, nu doar urlete din sală. Sunt aici, acasă la mine, în România. Mulțumesc, doamna Șoșoacă, pentru atacuri. Spre că aveți puțină responsabilitate pentru românii care au ajuns azi la ATI”, a spus Cioloș.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.