marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu vrea modificarea Constituției: „Este o temă pe agenda coaliţiei”

Ciolacu vrea modificarea Constituției: „Este o temă pe agenda coaliţiei”

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democraţii Titus Corlăţean şi Robert Cazanciuc vor pregăti un material cu priorităţile PSD privind modificarea legii fundamentale, arătând că va trebui să existe o discuţie şi în cadrul coaliţiei.

„Am avut o discuţie acum două săptămâni cu domnul Titus Corlăţean şi cu domnul Robert Cazanciuc pe acest subiect, o să pregătească dânşii un material pe care o să-l prezint partidului, ce vedem noi prioritar pentru modificarea Constituţiei, dar oricum va trebui o discuţie şi în cadrul coaliţiei. (…)Societatea se modernizează, temele sunt cu totul altele. Cred că nimeni nu se mai aştepta ca în Europa să mai avem de-a face cu un război. Trebuie privite din toate unghiurile şi sunt convins că vor fi mai multe opinii şi decizii. (…) Nu modificăm Constituţia astăzi. Este un demers care trebuie pornit. Eu spun că ar fi cazul să pornim acest demers, ţinând cont şi de majoritatea pe care o avem”, a spus Ciolacu”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Liderul PSD spune că nu există o decizie luată în coaliţie pe acest subiect, dar că este o temă de discuţie.

„Nu este luată o decizie în cadrul coaliţiei. Este o temă pe agenda coaliţiei. Nici nu am considerat să fie o prioritate pentru români, sunt ferm convins că nu este o prioritate pentru români, cu toţii ştim că această combatere a preţurilor şi a escaladării preţurilor este prioritatea românilor şi a noastră, a tuturor, dar dacă ne uităm ca şi calendar legislativ, cred că se impune a se lua o decizie în coaliţie dacă facem o eventuală modificare a Constituţiei sau nu”, a spus Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...