luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRadu Mazăre vrea să plece din România: Unde intenţionează să stea

Radu Mazăre vrea să plece din România: Unde intenţionează să stea

-

Fostul primar al Constanței a fost eliberat condiționat, după cinci ani petrecuți la închisoare și a spus unde va pleca în vacanță.

CITEŞTE ŞI: Măsurile PSD duc la creșterea veniturilor românilor și în zonele cu salarii mici. VEZI județele care au fost campioane la acest capitol

Radu Mazăre care executa o pedeapsă cu închisoarea de nouă ani, a fost eliberat condiţionat luni, 27 mai 2024. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că nu mai este interesat de viața publică și este fericit că soția lui este însărcinată.

„Mă bucur pentru soția mea, care a fost lângă Mine”.
Fratelui lui Radu Mazăre a dezvăluit, pentru Antena 3 CNN, că fostul primar va mai rămâne în București câteva zile, fiind nevoie să-și facă permisul și pașaportul, precum și alte documente.

După ce soția sa va naște, Radu Mazăre plănuiește să plece în Madagascar, potrivit fratelui său.

Fostul primar al Constanței, eliberat condiționat

Magistrații au decis desființarea hotărârii Judecătoriei Sectorului 4, care a respins, în primă instanță, cererea lui Radu Ștefan Mazăre de eliberare condiționată.

„Desființează sentința penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București și, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiționată formulată de condamnatul Mazăre Radu Ștefan (…), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat Mazăre Radu Ștefan, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. (…) pronunțată de Tribunalul Ilfov; prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare”, este decizia judecătorilor din Tribunalul Ilfov.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...